LAMİNAT PARKE

1) ŞEFFAF, AŞINMAYA DAYANIKLI BİR KATMAN ( SEÇKİN MARKALAR VE 600 DESENİ MAĞZAMIZDA GÖREBİLİRSİNİZ )

Bu en üst tabaka, zemininizi leke, aşınma, darbe, çizik, yanık ve ev kimyasallarına karşı dirençli kılar. HDF dolgu plakasına bir preste, yüksek ısı ve basınç altında preslenmiş birkaç kat melamin tabakadan oluşur. Yüzey tabakası, ahşap veya 'Registered Embossed' denilen bir karo doku/yapı ile kaplanır. Bu, bu yüzey yapısının dizaynla mükemmel uyum içinde olması demektir.

 

2) BİR TASARIM TABAKASI

Bu, zemininizin gerçek görünümünü tanımlayan bir tabakadır. Tasarım tabakası, gerçek ahşabın veya oldukça gelişmiş baskı teknikleri ile yeniden üretilmiş ve melamin reçine ile kaplanmış karoların yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafıdır. Mükemmel tasarım ve yüzey yapısının kombinasyonu, ahşap veya imitasyonun görünümünü son derece gerçek ve doğal kılar.

 

3) NEME DİRENÇLİ TUTKALA SAHİP HDF DOLGU PLAKASI

Bu HDF dolgu plakası, bir Laminat zeminin kalbidir. HDF'nin açık adı Yüksek Yoğunluklu Elyaf (High Density Fibre Board)'dur. Rafine edilmiş ahşap elyafı ve yüksek kaliteli melamin reçinesinden oluşur. Ağacın her kısmını kullanmaya olanak sağlayan, yeniden düzenlenmiş bir ahşap-elyaf plakadır. Plaka, kompozisyon ve teknik özellikler bakımından oldukça homojendir. Son derece dayanıklı, tutarlı ve neme karşı yüksek düzeyde dirençlidir.

Antalya’nın bilinen markası ALTINAY PARKE güvencesiyle hizmet vermekteyiz. Bizle irtibata geçerek ETİLER MAHALLESİ KARACA OĞLAN CADDESİNDE ÖRNEK FIRIN KARŞISIN da MAĞAZAMIZI ziyaret edebilir, hem uzman ekibimiz USTALARIMIZ tarafından bilgilendirilebilir hem de farklı seçenekteki PVC HOMOJEN HETEROJEN MİNEFLO KAUÇUK DUVAR ÇARPMA MİNDERİ TATAMİN ve LAMİNAT PARKE ürün ve fiyatlarımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.AYRICA MONTAJ SONRASI İŞİN GARANTİSİ. ALTINAY PARKE DE. Tüm kredi kartlarına PEŞİN FİYATINA 9 taksit. Mutlu ALTINAY
DETAYLAR İÇİN TEL NO: 0 242 322 36 95 Toptan fiyatına perakende satış

MARKALAR : 

FLORPAN

ÇAMSAN

VARİO

PELİ

EGER